Advertisement

Sinop Erfelek Selalesi : Sinop Ta 20 Yil Once Kesfedilmis Dogal Cennet Erfelek Tatlica Selaleleri Ntv / Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve sinop turizmine kazandırılmıştır.

Sinop Erfelek Selalesi : Sinop Ta 20 Yil Once Kesfedilmis Dogal Cennet Erfelek Tatlica Selaleleri Ntv / Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve sinop turizmine kazandırılmıştır.. Sınıf tarım toprakları dışında, vi. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı, sinop: Touch device users, explore by touch or with swipe gestures. Sinop'un erfelek beldesinde sınırlarındaki erfelek tatlıca şelaleleri sinop'a 47 km.

Siz değerli misafirlerimizin hayal gibi bir 5 gün yaşaması için en ince detayları bile düşün…. Sınıf tarım topraklarının yoğun olarak bulunduğu, dağlık bir arazi yapısına sahiptir. Erfelek şelalesi 'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. Erfelek şelaleleri 2011 yılında tabiat parkı ilan edilmiş. Mesafede olan ayder yaylası'nda yer almaktadır.

Erfelek Tatlica Selaleleri Sinop Destimap Destinations On Map
Erfelek Tatlica Selaleleri Sinop Destimap Destinations On Map from i.ytimg.com
Touch device users, explore by touch or with swipe gestures. Sınıf tarım toprakları dışında, vi. Doğada çeşitli hayvanlara rastlamanız da mümkün yalnız hayvanların ürkek olması insan gördükleri anda kaçmalarına sebep olmaktadır. Halk arasında ki adıyla erfelek şelaleleri, resmi adıyla tatlıca şelaleleri erfelek ilçesine 18 km, sinop şehir merkezine 44 km uzaklıkta. Şelalenin özelliklerinden biri de basamak halinde olmasıdır. Sinop şehri merkezinden kalkan otobüsler yarım saatte bir erfelek ilçesine ulaşım imkanı tanımaktadır. Ayrıca sinop çarşıya geldiğimde gördüm. Türkiye'nin en çok sevilen ve ilgi çeken şelaleleri arasında erfelek şelalesi gelir.

Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Olympos adrasan tatili 3 gece 4 …. Türkiye'nin en çok sevilen ve ilgi çeken şelaleleri arasında erfelek şelalesi gelir. 07/07/2020 11/21/2020 ümmühan karakurt 1 yorum erfelek şelale giriş ücreti 2020, erfelek şelaleleri kamp alan. Tatlıca takım şelaleleri olarak da bilinen erfelek şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı olan tatlıca köyü'nde yer alıyor. Bu alanda büyüklü küçüklü 28 ayrı şelale bulunuyor ve bu birliktelik ortaya eşsiz bir doğa harikası çıkarıyor. Erfelek selalesi erfelek • erfelek takım şelaleleri erfelek • erfelek tatlıca takım şelaleleri erfelek • Sinop i̇l kültür ve turizm müdürü hikmet tosun, aa muhabirine yaptığı açıklamada, erfelek tatlıca şelaleleri'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Book osmanli omtel hotel, sinop on tripadvisor: Özellikle tamamen doğal bir yapı ile kendiliğinden oluşması nedeniyle, ilgi gören şelaleler arasında yer alır. Reserva natural em erfelek, sinop 2 km uzunluğundaki bir vadi içinde birbiri ardına sıralanmış 28 tane irili. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı, sinop: Reserva natural em erfelek, sinop Erfelek hakkında erfelek, sinop i̇l merkezi'nin batısında, merkez, ayancık ve boyabat ile komşu bir yerleşmedir. Erfelek şelalesi ile sinop şehir merkezi arası 45 kilometre, erfelek ilçe merkezi arası 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir.

Doga Harikasi Erfelek Tatlica Selaleleri Ne Yogun Ilgi Youtube
Doga Harikasi Erfelek Tatlica Selaleleri Ne Yogun Ilgi Youtube from i.ytimg.com
Sinop'un erfelek i̇lçesi tatlıca köyü mevkiinde bulunan tabiat parkı içinde yer alan erfelek tatlıca şelaleleri, doğal güzellikleri ile dikkat çekiyor. Türkiye'nin en çok sevilen ve ilgi çeken şelaleleri arasında erfelek şelalesi gelir. Sinop erfelek şelaleleri 1997 yılında yapılmaya başlanmıştır. Özellikle tamamen doğal bir yapı ile kendiliğinden oluşması nedeniyle, ilgi gören şelaleler arasında yer alır. Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve sinop turizmine kazandırılmıştır. Sinop'tan tur şeklinde günlük şelaleler gezisi düzenleniyor. Sign in sign up for free prices and download plans See 12 traveler reviews, 14 candid photos, and great deals for osmanli omtel hotel, ranked #5 of 21 hotels in sinop and rated 4.5 of 5 at tripadvisor.

Erfelek selalesi erfelek • erfelek takım şelaleleri erfelek • erfelek tatlıca takım şelaleleri erfelek •

Erfelek şelalesi 'nde 28 adet şelale bulunmaktadır. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı, sinop: Ayrıca sinop çarşıya geldiğimde gördüm. Sınıf tarım topraklarının yoğun olarak bulunduğu, dağlık bir arazi yapısına sahiptir. Özellikle tamamen doğal bir yapı ile kendiliğinden oluşması nedeniyle, ilgi gören şelaleler arasında yer alır. Erfelek tatlıca şelaleleri sinop ili erfelek ilçesinde yer alıyor. 07/07/2020 11/21/2020 ümmühan karakurt 1 yorum erfelek şelale giriş ücreti 2020, erfelek şelaleleri kamp alan. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures. Bu alanda büyüklü küçüklü 28 ayrı şelale bulunuyor ve bu birliktelik ortaya eşsiz bir doğa harikası çıkarıyor. Sinop şehrinin erfelek ilçesinde bulunan şeylerle, ilçeye yaklaşık olarak 10 kilometre kadar uzaklıkta kalıyor. Sinop i̇l kültür ve turizm müdürü hikmet tosun, aa muhabirine yaptığı açıklamada, erfelek tatlıca şelaleleri'ne ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Bu gün çarşamba günü ve gezimizin 3. Mesafede olan ayder yaylası'nda yer almaktadır.

Şelaleler 1997 yılında erfelek barajı'na ait yolların yapımı sırasında tesadüfen keşfedilmiş ve sinop turizmine kazandırılmıştır. Deniz, kum, güneş ve eğlence eşliğinde tadına doyamayacağınız muhteşem bir tatil programı sizleri bekliyor. İrili ufaklı 28 şelaleden oluşan alanı özellikle ramazan ayında yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. 1,5 km vadi̇ boyunca yürü ve 28 büyük küçük şelale gör ve buz gi̇bi̇ köy ayrani i̇ç. Erfelek şelalesinde ulaşımı oldukça kolaydır.

Sinop Erfelek Tatlica Selaleleri 2 Cocuk Ile Zirveye Kadar Ciktik Youtube
Sinop Erfelek Tatlica Selaleleri 2 Cocuk Ile Zirveye Kadar Ciktik Youtube from i.ytimg.com
Bu şelale karadeniz bölgesi'nin en güzel şelalelerinden biridir. Erfelek ilçesinin tatlıca köyüne oldukça yakın şelaleler o sebepten tatlıca adını almış. Bunun yanı sıra bölgeye gelen kişiler çeşitli bitki ve hayvan türleri ile karşılaşmaktadır. Sinop şehrine 45 kilometre kadar uzaklıkta olan şelale, bağlı bulunduğu erfelek. Sinop'ta ziyaret edebileceğiniz doğal güzelliklerden bir diğeri erfelek tatlıca şelaleleri'dir. Sign in sign up for free prices and download plans 413 yorum, makale ve 522 resme bakın. Türkiye'nin en çok sevilen ve ilgi çeken şelaleleri arasında erfelek şelalesi gelir.

Erfelek şelalesi aydınlandı yedaş, eşsiz doğa güzelliğe sahip erfelek tatlıca şelalesi'ni aydınlattı.

Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı, sinop: Erfelek'e yaklaşık 10, sinop'a ise 45 km uzaklıktadır 4/21 geli̇ntülü şelalesi̇ gelin tülü şelalesi, i̇l merkezine 90 km. Sinop'tan tur şeklinde günlük şelaleler gezisi düzenleniyor. Sinop erfelek şelaleleri 1997 yılında yapılmaya başlanmıştır. Book osmanli omtel hotel, sinop on tripadvisor: Sign in sign up for free prices and download plans Erfelek şelalesinde ulaşımı oldukça kolaydır. Make sure to stop near erfelek before reaching sinop and walk up to 29 waterfalls (erfelek tatlica selalesi), running all in a turquoise lake, which is perfect for a swim on a hot summer days. Tatlıca takım şelaleleri olarak da bilinen erfelek şelaleleri, sinop'un erfelek ilçesine bağlı olan tatlıca köyü'nde yer alıyor. Sinop'un erfelek i̇lçesi tatlıca köyü mevkiinde bulunan tabiat parkı içinde yer alan erfelek tatlıca şelaleleri, doğal güzellikleri ile dikkat çekiyor. Sinop'un erfelek ilçesinde 28 irili ufaklı şelaleden meydana gelen erfelek tatlıca şelaleleri, manavgat şelalesinden sonra en çok ziyaret edilen yer oldu. Dolayısıyla gördüğünüz hayvanı bir daha görmeniz imkansızlaşmaktadır. Erfelek tatlıca şelaleleri tabiat parkı sinop ilinin tam merkezinde değildir.

Sınıf tarım toprakları dışında, vi sinop sel. En sonsinop merkezde cezaevini,müzeyi ve türbeleri dolaşmıştık.

Posting Komentar

0 Komentar